Videre til indhold
Du er her: Forside » Breitling Ure

Breitling Ure, anno 1884

"Man bliver ikke leverandør til luftfartsindustrien ved en tilfældighed."

Som en specialist inden for teknisk avancerede ure har Breitling spillet en hovedrolle i udviklingen af kronografen til armbåndsuret, og er en af de førende kræfter inden for denne type af komplikation til det mekaniske urværk.

Takket være Breitlings robuste, pålidelige og præcise ure har firmaet gennem tiden taget del i alle de største øjeblikke i luftrummets erobring. Som et af de eneste urmærker i verden er firmaet tillige kendt for at udstyre alle deres ure med kronometercertificerede værker, det ultimative udtryk for præcision og kvalitet for et ur af højeste standard.

Breitling er også et af de sjældne eksempler på et urmærke, som under eget tag selv står for hele udviklingen og ikke mindst fremstillingen af alle deres mekaniske kronografværker. Det familie ejede firma er også et af de sidste uafhængige urmærker i Schweiz.

Som autoriserede forhandlere af Breitling ure kan vi hos Uhrmageriet tilbyde vores kunder alle modellerne i Breitlings meget omfattende program. Valgmulighederne er derfor absolut ikke begrænset til det udvalg, som vi viser på de følgende sider.

Bestil gavekort! Avenger ♂ (6)


 Chronoliner ♂ (1)


 Chronomat ♂ (5)

 Chronomat ♀ (1)


 Colt ♂ (5)

 Colt ♀ (2)


 Galactic ♂ (2)

 Galactic ♀ (5)


 Navitimer ♂ (6)


 Professional ♂ (2)


 Superocean ♂ (5)

 Superocean ♀ (1)


 Heritage ♂ (5)


 Transocean ♂ (4)Relevante links med mere baggrundsinformation