Videre til indhold
Du er her: Forside » Generelt » Åbningstider og forretningsbetingelser

Åbningstider og forretningsbetingelser

Sådan kommer De i kontakt med os
Uhrmageriet I/S
Store Torv 3
8000 Århus C
Tlf. 8612 0751
Fax. 8612 7416
CVR. 2598 8795
Åbningstider:
Mandag til torsdag
kl. 10.00 - 17.30
Fredag 10.00 - 18.00
Lørdag 10.00 - 15.00
Søndag lukket

Kørevejledning og kort.

Hvis De ønsker at købe et ur, og ikke har mulighed for personligt at møde op i forretningen, kan bestillingen gøres på forskellige måder. De kan ringe til Uhrmageriet inden for åbningstiden, eller sende en email. Når vi har modtaget Deres bestilling, vil vi ekspedere ordren senest 2 arbejdsdage efter at vi har modtaget den. Betaling skal ske forud.

Husk ved bestilling eller forespørgsel: De kan med fordel benytte de angivne links til afsendelse af email ved de enkelte ure/modeller, når De ønsker at sende en email. Herved får De automatisk en delvist udfyldt email, som specielt angiver et givet urs reference- og/eller lagernummer. På den måde undgås forhåbentligt den store forvirring om præcist hvilket ur eller model, som De måtte være interesseret i.

Vi har lavet en omfattende liste over Spørgsmål & Svar, som vi håber vil kunne afklare de mest almindelige tvivlsspørgsmål vores kunder måtte have.Med mindre andet er angivet, så er alle priser opgivet i danske kroner (DKK) og er inklusive 25% moms. Ved bestilling skal betalingen overføres direkte til Uhrmageriets bankkonto, hvorefter forsendelsen vil være gratis. Dog undtaget varer under 2.000,- der vil blive pålagt forsendelse, minimum 50,- Ring eller skriv for nærmere detaljer.
De er naturligivs altid meget velkommen til at besøge butikken i åbningstiden, hvor vi har mulighed for at præsentere alle vores ure.

Hvis uret ikke svarer til det lovede, kan det returneres inden for 14 dage, hvis det i øvrigt er ubrugt og i samme stand og med original indpakning, som da De modtog uret. De vil i så fald få Deres betaling refunderet.

Reklamationsret for brugte ure:

  • Da vi fuldt ud står inde for kvaliteten af alle vores ure, og ikke blot de nye, giver vi to års reklamationsret på alle ure købt hos os.
  • Reklamationsretten omfatter driftstop som følge af fejl i urværket.
  • Reklamationsretten omfatter ikke fejl, der er opstået som følge af overlast.
  • Ved driftstop skal uret indleveres / sendes til vores værksted, hvor fejlen hurtigst muligt vil blive udbedret.

Der tages forbehold for indtastnings- og trykfejl.

Oprettet af vw
Sidst opdateret 2017-02-17 12:19