Videre til indhold
Du er her: Forside » Omega Ure » Omega Constellation 38 mm Herre Modeller

Omega Constellation 38 mm Herre modeller

Constellation serien fra Omega har eksisteret siden 1952, og har selvfølgelig ændret sig en del siden da. Den aktuelle generation af Constellation modeller blev introduceret i 2009, og er på mange måder inspireret af de to foregående generationer, 1995 og 1982.

2009 udgaven er ændret på mange måder i forhold til den foregående 1995 model. Designet har flere fælles træk, bl.a. romertal på lunetten, de fire "kløer" der holder om kassen, blandingen af stål og guld, mat og blank. Men alligevel er der tale om et helt nyt ur, som generelt er kraftigere end den gamle model. Dette giver et mere moderne udtryk og et stærkere og mere robust ur. De nye modeller er også vandtætte til et højere tryk (10 atm.) end deres forgængere (5atm.)

Herremodellerne findes i to forskellige størrelser: 38 og 35mm diameter. Finishen er blandet mat og blank. Guld farven kan være traditionel gul eller i rød guld. Desuden er der mange variationsmuligheder for skivens farve. Vi vil her på siden kun vise et mindre udvalg af mulighederne, og ellers henvise til Omega's egen hjemmeside.

Denne sider viser Omega Constellation herre modeller med en kassediameter på 38 mm.
♂ Herreur
Omega - Constellation
"Co-Axial Chronometer"

Dette ur behøver næsten ingen præsentation, da det nærmest er synonym med Constellation serien. Designet har i mange år været Omega's mest populære stål/guld model. Her i en model med inhouse Co-Axial automatik værk. Leveres med 4 års garanti.

Data:   ♂ Herreur
Værk:   Kaliber 8500. Automatik, dato.
Kasse:   Stål/guld, skruelukning. Buet safirglas med antirefleksbehandling. Vandtæt til 10 atm.
Skive:  Forsølvet med indeks og visere i guld.
Diameter:  38 mm.
Rem/Lænke:  Stål og 18kt. guld mat og blank finish.
Model nr:  123.20.38.21.02.002
Forretningsbetingelser.

Pris:  

57.400,- dkk.

  Send forespørgsel!


Tilbage til oversigten for nye Omega ure.