Videre til indhold
Du er her: Forside » Omega Ure » Omega De Ville Hour Vision Herre Modeller

Omega De Ville Hour Vision Herre modeller
♂ Herreur
Omega - De Ville Hour Vision

Hour Vision er et fantastisk flot og stilfuldt ur, som på en gang er både klassisk i stilen og alligevel designmæssigt banebrydene. Omega har nu selv for første gang i mange år designet og bygget et nyt urværk helt fra bunden. Kaliber 8500/8900 er fra starten konstrueret med Co-Axial gang og balance uden rokker, hvilket giver en meget præcis gang.

Omega har valgt at bruge to fjedre koblet i serie, hvilket giver en lang gangreserve på 60 timer. Dette kombineret med en meget jævn og stabil fjederkraft. Resultatet er, at man kan ligge sit ur fra sig fredag ved fyraften, og derefter tage det på igen mandag morgen uden at uret går i stå og skal stilles igen.

Ud over den traditionelle sekund stop funktion når kronen trækkes helt ud, er kaliber 8500/8900 udstyret med tidszone indstilling af timeviseren. Sæt kronen i midterstillingen og timeviseren kan let stilles til sommer/vintertid eller anden tidszone. Med denne stilling af kronen sættes datoen også, og den kan stilles både frem og tilbage!

Data:   ♂ Herreur
Værk:   Kaliber 8900. Master Co-Axial Automatik, dato.
Kasse:   Stål, skruelukning. Antirefleksbehandlet safirglas. Safirglas i sider og bagkassen. Vandtæt til 10 atm.
Skive:  Blå med indeks og visere i massivt 18kt hvidguld.
Diameter:  41 mm.
Rem/Lænke:  Blå alligatorskind med foldespænde i stål.
Model nr:  433.33.41.21.03.001
Forretningsbetingelser.

Pris:  

49.600,- dkk.

  Send forespørgsel!

Den helt unikke kasse er en sandwich konstuktion af en klods massivt safirglas, som ligger imellem en top og bund af metal. Der findes ingen andre ure med denne helt specielle udformning af urkassen. Uret er stødsikkert til 5000 G !! Så man behøver ikke at være bekymret for om safirkassen er solid nok.

Kaliber 8500/8900 værket har et flot rhodineret finish med sorte skruer og rød tekst. Rotoren er udstyret med en vægtklods af det meget tunge metal Wolfram. Ialt indgår der 202 dele i kaliber 8500/8900 værket.Tilbage til oversigten for nye Omega ure.