Videre til indhold
Du er her: Forside » Omega Ure » Omega Speedmaster X-33 / Z-33 Herre Modeller

Omega Speedmaster X-33 / Z-33 Herre modeller
♂ Herreur
Omega - Speedmaster X-33 / Z-33
"Solar Impulse"   --   Limited Edition

Omega er officiel partner i "Solar Impulse" projektet. Hvor et specialbygget fly flyver hele jorden rundt udelukkende på solenergi.

Denne specialudgave af Speedmaster X-33 Skywalker er lavet for at fejre dette samarbejde, og modellen er kun produceret i et lille eksklusivt antal på 1924 stk.

Data:   ♂ Herreur
Værk:   Kaliber 5619. Quartz, dag, dato, kronograf, split sekund.
Kasse:   Titan, lukket med skruer. Antirefleksbehandlet buet safirglas. Vandbeskyttet til 3 atm.
Skive:  Blå/grøn med LCD.
Diameter:  45 mm.
Rem/Lænke:  Blå/grøn "NATO" rem.
Model nr:  318.92.45.79.03.001
Forretningsbetingelser.

Pris:  

38.000,- dkk.

  Send forespørgsel!


♂ Herreur
Omega - Speedmaster X-33 / Z-33
"Skywalker X-33"

Nyhed 2015.

I samarbejde med det europæiske rumagentur, ESA, lancerer Omega nu en model i Speedmaster serien, det helt nye Skywalker X-33 multifunktionsur.

Siden 1960’erne har Omega haft et tæt samarbejde med NASA og på samtlige seks månelandinger har NASAs astronauter båret en Omega Speedmaster. Nu lancerer Omega endnu en Speedmaster, nemlig Speedmaster Skywalker X-33, der er dedikeret til rumekspeditioner.

Speedmaster Skywalker X-33 er blevet testet og godkendt af ESA og vil være en del af standarduniformen til de astronauter, der er tilknyttet ESAs ekspeditioner.

Omegas præsident, Stephen Urquhart, fortæller: ”Vi er virkeligt begejstrede for at vores venner hos ESA har testet og endvidere godkendt Speedmaster Skywalker X-33 og dermed vil bruge dette ur på deres kommende rumekspeditioner.

Samarbejdet med Det Europæiske Rumagentur udspringer fra vores mangeårige samarbejde med NASA og den erfaring, vi har fået fra utallige rumekspeditioner og de seks månelandinger.”

Urquhart forsætter: ”ESAs ambitioner er ekstraordinære, hvilket deres seneste højprofilerede Rosetta og Philae rumsonde ekspedition er et slående bevis på. Og vi er meget stolte af at kunne hylde disse ekspeditioner ved at anvende ekspeditionsnavnene på bagkassen af Speedmaster Skywalker X-33.”

Data:   ♂ Herreur
Værk:   Kaliber 5619. Quartz, dag, dato, kronograf.
Kasse:   Titan, lukket med skruer. Antirefleksbehandlet safirglas. Vandbeskyttet til 3 atm. LCD display med belysning.
Skive:  Sort med hvide indeks og visere. LCD display med grøn baggrundsbelysning.
Diameter:  45 mm.
Rem/Lænke:  Lænke i grade 2 Titanium.
Model nr:  318.90.45.79.01.001
Forretningsbetingelser.

Pris:  

38.000,- dkk.

  Send forespørgsel!

Hård test af Speedmaster Skywalker X-33.

Speedmaster Skywalker X-33 har været udsat for fem hårde tests som stråling fra rummet, pludseligt trykfald, pludselig trykstigning og intense rystelser og vibrationer, der simulerer fartøjet under start. Uret har også været udsat for en simuleret test under fart fra 5 til 7G samt ekstrem kulde og varme fra -45 til +75 grader Celsius. Speedmaster Skywalker X-33 er designet og udviklet til rumekspeditioner og er en videreudvikling af Speedmaster Professional X-33, der blev lanceret i 1998. Urets opgraderede og avancerede multifunktionelle quartz værk med termo-kompenserende kredsløb imødekommer både astronauter og andre, der værdsætter et robust ur med mange forskellige funktioner.

Dette Omega værk med både digital og analog visning, kaliber 5619, er udviklet under ESAs patentlicens og baseret på astronaut og ingeniør Jean-Francois Clervoys opfindelser. Kaliber 5619 har 12 funktioner; blandt andet stopur (kronograf), tidsvisning i tre forskellige tidszoner, tre alarmer, nedtælling og evighedskalender. Desuden har uret et LCD ´back-light´ display, så man kan aflæse tiden og funktionerne i mørke.

Speedmaster Skywalker X-33 har en diameter på 45 millimeter og er lavet af Grade 2 titanium. Lænken er ligeledes lavet af Grade 2 titanium, og kransindlægget er lavet af sort keramik (Zirkoniumdioxid, Zr02).♂ Herreur
Omega - Speedmaster X-33 / Z-33
"Spacemaster Z-33"

Spacemaster Z-33 er lidt af en undtagelse for Omega's norm med kun at udvikle nye ure med mekaniske værker, idet modellen er det første nye elektroniske ur Omega har udviklet i mange år. Værket, kaliber 5666, er temperatur kompenseret for højeste præcision, og funktionerne i værket omfatter blandt andet: Tid, UTC, stopur, alarm og evighedskalender. Forventet levetid på batteriet er 2 år. Spacemaster Z-33 kan leveres med enten gummirem eller brun læderrem.

Data:   ♂ Herreur
Værk:   Kaliber 5666. Quartz, dag, dato, kronograf.
Kasse:   Titan, lukket med skruer. Safirglas, vandbeskyttet til 3 atm.
Skive:  Sort skive, hvide visere.
Diameter:  43 mm.
Rem/Lænke:  Gummi- eller læderrem.
Model nr:  325.92.43.79.01.001
Forretningsbetingelser.

Pris:  

38.000,- dkk.

  Send forespørgsel!

Spacemaster modellen høre under Omega's Speedmaster kollektion.

Spacemaster Z-33 er en nyhed fra 2012, som oprindeligt kun var tiltænkt Omega's egne butikker. Heldigvis ombestemte de sig, så nu kan modellen også købes hos Uhrmageriet.

Stamfaderen til Z-33 skal findes tilbage i 1969, hvor Omega lancerede deres mekaniske "Flightmaster" pilotur, som var i produktion frem til 1972. I 1998 fulgte så den (første!) elektroniske Speedmaster X-33, som blandt andet blev brugt af NASA som afløser for den klassiske Speedmaster Professional med mekanisk værk. X-33 er også senere blevet kaldet Mars uret, selvom modellen endnu ikke har været brugt på den røde planet.

Z-33 er inspireret af både den oprindelige Flightmaster samt X-33 modellerne. Kassen har det samme klassiske design som Flightmaster uret, og værkets funktioner og betjening er stærkt inspireret af X-33.Tilbage til oversigten for nye Omega ure.